Onderzoeksraad voor Veiligheid

Overheid
Den Haag

2500 m² kaal en oud pand troffen we aan op het Lange Voorhout, met een mooi klassiek pand aan de straatzijde en een jaren 70 aanbouw tot aan de Hoge Nieuwstraat. Alles aan dit pand is aangepast tot en met energiezuinige gevels aan toe. Samen met Guus Boudestein heeft Wielenga Projectinrichting hier een prachtig concept neergezet met in achtneming van de grilligheid van de organisatie (onderzoeksteams) en dus de behoefte aan privacy én flexibiliteit. Hierdoor zijn werkruimtes gecreëerd met speciaal gemaakte grote glazen schuifdeuren waardoor ruimtes gesloten kunnen zijn of verbonden met elkaar in openheid. 

Er is veel aandacht besteed aan akoestiek en energiezuinige verlichting.

Ontwerp: Guus Boudestein

Interieurbouw: Produkt uit Den Haag.